Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-04-28@00:51:29 GMT

ایران، عزادار رحلت امام خمینی (ره) است

تاریخ انتشار: ۱۴ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۱۵۱۶۸۵

ایران، عزادار رحلت امام خمینی (ره) است

۱۴ خرداد ۱۳۶۸، روزی که سراسر ایران عزادار شد.

در چنین روزی بود که روح بلند امام خمینی (ره) به ملکوت اعلی پیوست و مردم ایران در این غم بزرگ به سوگ نشستند.

امام خمینی (ره) با اراده خود همواره به دنبال اهداف بزرگ بود و توانست با چنین اراده ای، انقلاب اسلامی ایران را به پیروزی برساند.

اراده امام خمینی (ره) عامل محبوبیت امام

یکی از شهروندان بیرجندی گفت: اراده محکم و مثال زدنی امام خمینی (ره) یکی از دلایل محبوبیت ایشان نه تنها بین ایرانیان بلکه بین تمام مردم جهان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: عمل کردن به حرف‌های زده شده از جمله ویژگی‌های امام خمینی (ره) بود و این موضوع سبب شده بود تا حرف‌های ایشان به دل مردم بنشیند.

یکی دیگر از شهروندان بیرجندی گفت: امام خمینی (ره) الگوی زهد و تقوا در دنیا بود و برگرداندن هویت دینی به مردم نتیجه همین زهد و تقوا بود.

بیشتر بخوانید

برگزاری گرامیداشت رحلت امام و قیام ۱۵ خرداد در ۲۹ بقعه خراسان جنوبی

او گفت: ایشان کرامت نفس و عزتمندی را به همه جوانان بازگرداند و این عزت نفس سبب می‌شود تا فرد بتواند در برابر نیرو‌های غیر الهی بایستد.

این شهروند گفت: امروز جوانان وظیفه دارند تا در کنار رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) باشند و از رهبری حمایت کنند.

امام خمینی (ره) ذخیره عالم شیعه است

حجت الاسلام نوفرستی امام جمعه موقت بیرجند گفت: مردم بعد از گذشت ۳ دهه از رحلت امام خمینی (ره) با سوگواری و سفر به مرقد مطهر بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران یاد ایشان را زنده نگه می‌دارند.

او گفت: شخصیت کم نظیر امام خمینی (ره) ذخیره عالم شیعه است؛ احیای اسلام ناب محمدی به وسیله امام راحل به ما آموخت که باید در هر عرصه ای به خدواند تکیه کنیم تا بتوانیم پیروز میدان شویم.

حجت الاسلام نوفرستی گفت: امام خمینی (ره) آموزه‌های دینی را به بطن جامعه وارد و جهان را با دین مبین اسلام آشنا کرد.

مراسم بزرگداشت ۱۴ و ۱۵ خرداد به همت کارگروه حوزه، روحانیت و مدرسه علمیه سفیران هدایت امروز (14 خرداد) ساعت ۱۸ در مدرسه علمیه معصومیه واقع در خیابان شهید مطهری با حضور پرشور مردم انقلابی بیرجند برگزار می شود.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: امام خمینی ره هویت دینی امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۱۵۱۶۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟

به گزارش تابناک به نقل از عصر ایران، خانم معصومه حائری یزدی همسر آیت‌الله سید مصطفی خمینی و دختر آیت‌الله شیخ مرتضی حایری یزدی صبح روز ششم اردیبهشت ۱۴۰۳ خورشیدی در تهران درگذشت.

وی مادر سید حسین و مریم خمینی بود. حجت‌الاسلام سید حسین خمینی از اوایل دهه ۶۰ عملا از عرصه های رسمی و رسانه‌ای کنار است و خواهر او (نوه امام خمینی) هم در خارج از کشور زندگی می‌کند و به طبابت و کارهای علمی اشتغال دارد و خانواده برای دفن مادر منتظر بازگشت اوست. (دو فرزند دیگر در کودکی درگذشته بودند).

 
 

از نکات شگفت‌آور زندگی خانم حایری این که به رغم آن که عروس ارشد امام خمینی و منتسب به یک خاندان بزرگ و مشهور روحانی دیگر هم بود زندگی بسیار عادی و گاه توام با سختی و رنج داشته است.

او شیفته سید مصطفی خمینی بود و خاطرات هجران او را با اشک بیان می‌کرد و همچون اعضای خانواده امام که آقا مصطفی را «داداش» خطاب می‌کردند او هم عادت کرده بود همسرش را این گونه خطاب و حتی بعد از فقدان چنین یاد کند.

با این که عروس ارشد امام اهل مصاحبه با رسانه‌ها نبود اما برای اولین بار اول آبان ۱۴۰۰ و به مناسبت چهل‌وچهارمین سالگرد درگذشت مشکوک سید مصطفی خمینی گفت‌وگویی با او منتشر شد که بسیار مورد توجه قرار گرفت خصوصا جاهایی که حکایت از نگاه امروزین آقا مصطفی خمینی داشت و تصویر متفاوتی از فرزند فقید امام ترسیم می‌کرد.

درباره فرزندان چنین گفته بود: «خدا چهار فرزند به من داد که دو تا از آن‌ها از دنیا رفتند و الان تنها حسین و مریم برای من باقی مانده‌اند. هر دو دختر بودند و یکی در ایران و یکی در نجف از دنیا رفت. اولی چند روز بعد از به دنیا آمدن از دنیا رفت و علتش هم این که اوضاع ما در آن ایام به خاطر مسائل انقلاب خیلی ناجور و نامناسب و دگرگون بود و در همان ایامی که تازه این دختر به دنیا آمده بود، نیروهای دولتی وارد منزل ما ‌شدند و هول و هراس ایجاد ‌کردند و حال خود من خیلی بد و خراب بود و شاید این بچه بر اثر همان مسائل مُرد و از دنیا رفت.

دومی هم بلافاصله بعد از تولد و بر اثر یک بیماری کشنده از دست رفت؛ البته برخی به من می‌گفتند که این فرزندم، پسر بوده ...»

دیگر خبرها

  • آیا می شناسیدش؟
  • مریم خمینی نوه امام در خارج از کشور چه کاره است؟
  • روایت سیمین دانشور از دیدار با امام خمینی(ره)
  • عروس بزرگ امام چرا همسرش را «داداش» صدا می‌زد؟
  • نوه امام خمینی در خارج از کشور چه کاره است؟ 
  • علم‌الهدی: می‌خواهید به بهانه پر کردن سبد جمعیت انقلابی، همان کسانی را هم که انقلابی هستند از خود برنجانید؟
  • انتقاد تند علم الهدی از تلاش برای بازگرداندن خواننده ها و هنرمندان خارج نشین به ایران /بخاطر جذب حداکثری باید عناصر ناپاک و ضدانقلاب به کشور برگردند؟
  • اندیشه‌ امام در عملیات وعده صادق نمود پیدا کرد
  • عروس بزرگ امام خمینی درگذشت
  • برخی به دنبال فراموش شدن امام خمینی(ره) هستند